Workshops 2019

Sinds terugkomst van mijn Masterclass in Engeland is er hard gewerkt aan het vernieuwen en verbeteren van de Nederlandse workshops. Zo is bijvoorbeeld de Advanced Class aan het aanbod toegevoegd om nog beter tegemoet te komen aan de verschillende niveaus en wensen.

Ook de Masterclass heeft een flink aantal verbeteringen ondergaan om een nog grotere nadruk te leggen op kwaliteit en persoonlijke ontwikkeling van cursisten. Met vernieuwde lesstof, kleinere groepsgrootte en persoonlijke intakegesprekken ligt er een workshopprogramma waarop ik best trots ben.

Toch blijft het natuurlijk spannend om alles vervolgens in de praktijk te brengen en te zien wat de reacties en resultaten van cursisten zijn.

Het weekend van 11 en 12 mei was het dan eindelijk zover, de eerste Nederlandse Masterclass Hondenportretten van 2019 vond plaats.

Na twee intensieve dagen, met een enthousiaste groep cursisten kan ik met volle overtuiging zeggen dat we een geweldige workshop achter de rug hebben met erg mooie resultaten en reacties.

Benieuwd naar de resultaten van cursisten? Lees via onderstaande links over hun ervaringen met de Masterclass.

Klik hier voor de ervaring van Miranda van Assema – Kyno Photography
Klik hier voor de ervaring van Lieselot Alers – LvT Fotografie

Jezelf ook verder ontwikkelen op het gebied van hondenfotografie? Bekijk dan het workshopaanbod.