Informatie

Hieronder meer info over een fotoshoot

Fotoshoot Informatie

Hoe gaat een fotoshoot in z'n werk?

Bij het boeken van je fotosessie, ontvang ik graag informatie over je hond. Tijdens het boeken van een fotoshoot kan je me meer over hem of haar vertellen.

Graag hoor ik wat het karakter is van je hond, wat zijn of haar favoriete speeltjes en activiteiten zijn. Zijn er mogelijk andere zaken waarmee ik rekening moet houden tijdens de fotoshoot.

Ook hoor ik graag of je specifieke wensen hebt voor een portretserie.

De fotosessies vinden momenteel plaats in Almelo. In overleg kunnen we hier natuurlijk van afwijken. Misschien dacht je zelf meer aan een urban-fotoshoot of heb je een andere mooie locatie in gedachten.

Voor een geslaagde portretserie adviseer ik om met je hond voorafgaand aan de fotosessie te gaan wandelen op locatie. De meeste honden zijn natuurlijk erg enthousiast op zo’n nieuwe plek. Door vooraf een half uurtje met je hond wandelen, kan deze wat energie kwijt en kan er aan de nieuwe omgeving gewend worden.

Bij de kennismaking met je hond kijk ik hoe deze reageert op mij, de camera en de locatie. Vervolgens gaan we op zoek naar een aantal mooie achtergronden en manieren waarop we je hond fotograferen.

Gedurende de fotosessie werken we samen om je hond op z’n allermooist vast te leggen. Ik zorg hierbij voor de nodige aandachtstrekkers om de snuit mijn kant op te krijgen.

Als je hond een favoriet speeltje heeft waarmee je altijd de aandacht krijgt, neem deze dan vooral mee.

Tussendoor is er ook tijd voor je hond om even rond te snuffelen. Ook voor hen moet een leuke gebeurtenis zijn.

Ideeën zijn altijd welkom, mocht je iets in gedachten hebben, schroom dan niet om je idee met me te delen. Misschien kent je hond een commando dat erg leuk zou staan op de foto.

Na de fotosessie maak ik een selectie van de mooiste foto’s. Die selectie gaat vervolgens de nabewerking in om de zachte, schilderachtige stijl nog beter te benadrukken.

Mocht je hebben gekozen voor de optie om te kiezen uit een voorbewerkte selectie, dan krijg je toegang tot een online galerij waarin je je keuzes aangeeft.

Elke foto krijgt een individuele, zorgvuldige behandeling. Op die manier zorg ik ervoor dat elke portret de aandacht krijgt die deze verdient.

Wanneer de portretten klaar zijn, krijg je bericht van me. Indien je voor een serie hebt gekozen, krijg je ook toegang tot een persoonlijk album waarin je je deze kan bekijken.

Franse Bulldog

Betaling en Levering

Bij het boeken van een fotoshoot kan je veilig betalen via iDeal.

Voor overige bestellingen ontvang je via e-mail een betalingslink waarmee je ook deze digitaal kan voldoen.

Klik hier voor het aanbod in portretseries!

Na de fotoshoot geef ik je een indicatie van de nabewerkingstijd, dit is doorgaans binnen drie weken.

In het geval van een portretserie lever ik deze in een digitaal privéalbum, waar je de foto’s op afdruk- en op webformaat kan downloaden

Foto’s mogen natuurlijk gedeeld worden op je persoonlijke social media, hiervoor mogen de foto’s op webformaat gebruikt worden.

Deze foto’s worden ter bescherming voorzien van een subtiel watermerk.